VIL DU VÆRE MED TIL IRLAND I 2019?

Viseklubben Spelt skal ut på tur igjen, og DU kan være med! Fredag 19. - torsdag 25. juli 2019 besøker vi Galway og Tubbercurry i Irland. Turen går til South Sligo Summer School og Galway Arts festival ved Irlands vakre atlanterhavskyst. I den lille landsbyen Tubbercurry får vi konserter og folkemusikk-jam, og i Galway får vi forestillinger og mulighet til å oppleve kunst og kultur innen alle kunstneriske uttrykksformer. Vi har ikke detaljert program ennå, da festivalene ikke har lagt ut noe for salg ennå - men det kommer! Visesangeren Ragnar Olsen er musikalsk guide og tar oss med til kjente områder, som han og Boknakaran har besøkt flere ganger - og skrevet sanger om!

Natt 1 og 2 blir i Tubbercurry, natt 3-5 i Galway og siste natt i Dublin. Turen koster kr 11 500, som dekker reise, hotell med frokost (i dobbeltrom), kulturprogram og to fellesmiddager samt all transfer.  Enkeltromstillegg koster kr 4 250. Vi tar forbehold om betydelige  endringer i valutakursene. Depositum på kr 3000 må betales før 1. mars 2019, og resten av reisen innen 1. juni.

Du må ikke være medlem i viseklubben for å delta, men klubbens medlemmer vil bli prioritert ved stor interesse.  Vi håper du blir med!  Du kan melde deg på her.VISEREISE TIL STOCKHOLM I AUGUST 2017

24.-27. august planlegger vi en konsertreise til Stockholm - i visens fotspor.  Vi får med oss Cornelis-jubileet, konsert med Yrkestrubadurarnes Förening, omvisning i Gamla Stan, shopping og fritid der du kan gjøre akkurat hva du vil!  Det er viseklubben som arrangerer og prisene (som inkluderer fly, transfer, hotell m/frokost og konsertbillett og guiding samt reiseleder fra Spelt) er kr 8 500 for medlemmer og kr  9 000 for andre.  Medlemmer blir prioritert.
Frist for å betale depositum kr 1 500 er 29. mai.

Les mer og meld deg på her.

FOLKEMUSIKKSEMINAR MED IRSKE GATEHOUSE 19.-20.03.17

Søndag og mandag 19.-20. mars arrangerer vi i samarbeid med Troms musikkråd folkemusikkseminar med medlemmer i det irske bandet Gatehouse som instruktører.  Seminaret arrangeres i forbindelse med en miniturne gruppa har i Troms.  Søndagskvelden arrangerer vi konsert med dem på Skarven, og mandag blir det jam med dem og de som deltar på seminaret.

Mer info kommer snart, men det er allerede nå mulig å melde seg på!

Seminaret koster kr 800 pr pers.

MELD DEG PÅ HER

SMART BRUK AV SOSIALE MEDIER - KORTKURS 25.02.17

Viseklubben Spelt inviterer til kurs i smart bruk av sosiale medier som facebook, instagram mm.  Kurset går over 4 timer lørdag 25. februar og flere emner knyttet til markedsføring av kulturarrangement mm vil bli belyst. Kursholder er Hallvar Agersborg, som har en master i markedsføring og er kommunikasjonsansvarlig for Rakett Musikkfestival. 
MER INFO OG PÅMELDING HER
OPPFØLGINGSKURS I LÅTSKRIVING 25.-26.03.17 MED BREMNES OG UNSTAD

Helga 25.-26. mars 2017 inviterer viseklubben Spelt til oppfølgingskurs i låtskriving med Lars Bremnes og Tonje Unstad som instruktører. Kurset gjøres i samarbeid med NOPA (Norsk forening for komponister og tekstforfattere), som er en interesseorganisasjon for komponister og forfattere av tekster for musikk, og NOPA støtter kurset med et større beløp. Kurset er forbeholdt de som deltok på trinn I-kurset vi arrangerte i 2016.
MER INFO OG PÅMELDING HER


KURS I MOTIVASJON OG FRIVILLIG-REKRUTTERING FOR FRIVILLIGE ARRANGØRKLUBBER

De fleste festivaler og klubber baserer store deler av sin drift på frivillig arbeid. I starten er ikke engasjementet noe problem, men etter hvert kan det være nyttig med gode tips for å engasjere og motivere frivillige.

Kursleder er Torstein Løvlid. Han jobber nå som salgssjef på Scandic St. Olavsplass. Han er tidligere eventsjef på Rockefeller/John Dee/Sentrum Scene og har bred erfaring fra arrangørfeltet i tillegg til dagens stilling; Øya, Norwegian Wood, Slottsfjell, Oslo Live, Chateau Neuf, Træna, Blå, Hove med flere. Kurser i frivillig-organisering, motivasjon, event/konsert/festival-produksjon, organisasjonsstruktur og booking.

Kurset vil gjennomgå emnene under:

- Hvordan rekruttere og opprettholde en frivillig stab?

- Hvilke fordeler og utfordringer er det ved å basere hele eller deler av virksomheten på frivillige?

- Hvordan organisere og motivere de frivillige?

Kurset leveres av Norske Konsertarrangører, og viseklubben Spelt er lokal arrangør. Ved stor påmelding, prioriteres medlemmer og frivillige arrangører . 

Kurset er gratis!


MELD DEG PÅ HER

LAST NED KURSBROSJYRENE

LÅTSKRIVERKURSET FULLT!

Låtskriverkurset med Lars Bremnes og Tonje Unstad som finner sted i Tromsø oktober 2016, er i utgangspunktet fulltegnet nå. Det var enorm interesse for kurset, som ble fullt 2 dager etter at det ble åpnet for påmelding! og Men hvis du vil sette deg opp på venteliste, er det mulig.

SETT DEG PÅ VENTELISTE

LÅTSKRIVERKURS MED LARS BREMNES OG TONJE UNSTAD OKT 2016

Helga 22.-23. oktober inviterer viseklubben Spelt til låtskriverkurs med Lars Bremnes og Tonje Unstad som instruktører. Kurset gjøres i samarbeid med NOPA (Norsk forening for komponister og tekstforfattere), som er en interesseorganisasjon for komponister og forfattere av tekster for musikk, og NOPA støtter kurset med et større beløp.

Kurset er sjangeruavhengig.

I tillegg til innføring i låtskriving, vil opphavsrettigheter bli et tema på kurset.

Mer info kommer, men skriver du musikk, så sett av denne helga. Kurset åpnes for påmelding så snart vi har alt klart.

Kursavgift kr 1500 for voksne - kr 800 for ungdom under 21 år.

OBS - begrenset med plasser.  

Merk at kurset har bindende påmelding.  Ved avmelding 14 dg eller mindre før kursstart, må kursavgiften betales i sin helhet.  Ved framlagt sykemelding eller legeerklæring, vil kursavgiften bli refundert.

Kurspåmeldingen er ikke gyldig før plassen er bekreftet av arrangøren (viseklubben Spelt) og kursavgiften er betalt innen påmeldingsfristen.  Vi sender ut faktura med betalingsfrist.

PÅMELDINGSFRIST: 10. AUGUST 2016.

MELD DEG PÅ HER